Aktuella Jobb

För att förstärka vårt superteam under säsongen 2019 på Medevi Brunn söker vi nu säsongspersonal. Hos oss kan du vara dig själv & ha kul samtidigt som du jobbar för att våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt. Nu söker vi en rad tjänster. Vi har lediga platser inom hotell, restaurang & event. Vi kan främst erbjuda säsongsjobb vår & sommar. Men vi söker även extrapersonal/medarbetare året runt.

Arbetsbeskrivningar

Vi söker nu utåtriktad, social & ansvarstagande serveringspersonal som tycker om att ge förstklassig service

Arbetet består av att servera frukost, lunch, middag & fika samt servera under event, tillställningar och evenemang. Barservering förekommer också. Du kommer att få jobba i vår restaurang, Wärdshus och/eller i café Schweizeriet. Tjänsten innebär jobb från maj till augusti i huvudsak. Kan även bli lite timmar för-och eftersäsong.

Du som söker måste vara över 18 år och vi ser gärna att du jobbat med liknande arbete förut. Du är en flexibel och positiv person som är inställd på att jobba dag/kväll och helger och brinner för att ge våra gäster bästa möjliga service. För att kunna möta gästernas frågor och ge hög service ser vi gärna att du uttrycker dig obehindrat i tal på svenska och engelska. Eftersom Medevi Brunn ligger en bit utanför stan så är det bra om du har körkort.

Kontakta oss gärna för mer info på telefon 0141-91100 eller mail hotell@medevibrunn.se.
Du är välkommen att skicka din ansökan Cv+ personligt brev till hotell@medevibrunn.se.

 

Tryck på knappen ”Läs mer” för att se de andra aktuella jobben, kanske är det ett jobb för just dig !

Läs mer

Att jobba på Medevi Brunn

Själva källan Medevi Brunn grundades 1678 då läkaren Urban Hjärne analyserade vattnet. Under 17- och 1800-talen växte verksamheten Medevi Brunn fram och många kom hit för att dricka vattnet och bli friskare i både kropp och själ. Brunnen finns kvar, men numera tror vi snarare att det är miljön och möjligheten till både rörelse och rekreation som gör gott.

Idag är Medevi Brunn ett historiskt hotell med konferensmöjligheter som har Wärdshus och Schweizeri i egen regi. I wärdshuset kan vi erbjuda både frukost, lunch & middag och i Schweizeriet kan man avnjuta en smarrig fika. Vi har även en Bed & Breakfast del och Vandrarhem. Årligen gästas Brunnen av 1000-tals gäster som kommer hit för att konferera, gifta sig och ha bröllopsfest, ståtliga middagar i Brunnssalongen, träffa släkten eller bo på något av Brunnspaketen. Eller helt enkelt bara för att lyssna på Medevi Brunnsorkester och njuta av en god kopp kaffe därtill. Våran högsäsong är ifrån midsommar och 7 veckor framåt och resterande av året har vi lågsäsongen då vi endast har öppet för konferenser och förbokade grupper.

Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan, att alltid vara stolta över vår leverans och att alltid uppmuntra engagemang, nyfikenhet och mod. Vi erbjuder ett varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. Vi erbjuder roliga sommarjobb och en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik!