Konferens

En konferens på Medevi Brunn är så mycket mer än bara en konferens. I den unika miljön som finns på Brunnen kan kloka tankar tänkas, kreativa lösningar komma till stånd och diskussioner kan i lugn och ro avslutas. Avrunda med en stilla kajaktur eller utmana kollegerna på Kägelbanan, sen sover ni gott. Alla hotellrum har sin egen unika charm, är olika inredda och med sin unika historia.

Societetsbyggningen

Konferenslokalerna i Societetsbyggningen varierar i storlek från 5 – 50 personer. Sedan finns Brunnssalongen med sin vackra målning och öppna spis som står i en klass helt för sig själv och erbjuder plats för upp till 150 personer.

I Wärdshuset äter man vällagade och välkomponerade rätter gärna tillsammans med goda noga utvalda drycker. Efter middagen sitter man gärna en stund i Gröna Salongen, där baren erbjuder goda drycker, för att samla dagens tankar.

Krydda konferensen med någon av våra aktiviteter som erbjuder en spännvidd mellan helt avkopplande till mer action.

Lokalerna

Urban Hjärnes sal har plats för 25 personer i skolsittning eller 35 personer i biosittning. Hedvig Eleonoras sal har plats för 25 personer i styrelsesittning. Professor C A Gemzells rum är lämpligt för mindre sällskap på max 8 personer. För större grupper finns Röda salongen. Den är en av våra festlokaler som kan möbleras    upp för konferens. Här får det plats 40 personer i skolsittning och 50 personer i biosittning.

Även vår största festlokal, Brunnssalongen, kan nyttjas för stora grupper, årsmöten eller andra sammankomster. Här finns det plats för 150 personer. Fyra grupprum med plats för 6-10 personer per rum ligger i anslutning till konferenslokalerna.