Våra Festlokaler

Brunnssalongen

Brunnssalongen eller Stora Matsalen som den också kallas, ligger centralt på Brunnsområdet, mitt emot Societetsbyggningen. Huset stod färdigt år 1750 och är i dag en av Sveriges äldsta och bäst bevarade 1700-talssalonger. Brunnssalongen rymmer 150 personer och är en verkligt pampig festlokal med högt i tak, stora fönster och vackra vägg- och takmålningar. Gott om plats för högtidlig festmiddag och efterföljande dans och bar. Här ges många möjligheter till möblering – traditionellt med två-tre långbord och honnörsbord, mindre öar med runda eller fyrkantiga bord, till exempel.

Societetsbyggningen

Societetsbyggningen ligger mitt i Medevi Brunn och är en tvåvåningsbyggnad från 1700-talet med en stor, vacker veranda. Här finns två festlokaler för de lite mindre sällskapen. Röda salongen med plats för 50 personer passar bra som middags- och/eller festlokal. I Gröna salongen finns bar och lokalen är möblerad med sittgrupper. Denna lämpar sig utmärkt för fest och samkväm efter middagen. Kanske en brudskål på verandan?

Högbrunnen

Högbrunnen är en mycket vacker byggnad där också själva brunnen med hälsovattnet finns i ena delen. Största delen av huset utgörs av spatserlaven, ett stort rum med öppna valv längs hela framsidan. Här får man känslan av att vara både ute och inne på samma gång – i skydd av väder och vind under tak med brunnsparken skymtande genom de öppna valven. Högbrunnen är lämplig för välkomstdrink, mingel, fest, dans, vigselakt och andra sammankomster. Här finns plats för gott och väl 100 personer i biosittning.