Hyr ett hus

Veckouthyrning

Skicka bokningsförfrågan till svemester@medevibrunn.se

För veckouthyrningen gäller

  • Ankomst måndag från 15.00. Avresa söndag 11.00. Efterstädning ingår i priset. Vi har TV-fritt. Tillgång till wifi finns på vissa platser på området.
  • Ta med egna sängkläder. Det finns möjlighet att hyra lakans- och handukspaket för 250 kr/paket, bokas i förväg. Spjälsäng går att ställa in för 300 kr/vecka.

Upplev natur och kultur

Medevi Brunn ligger mellan Askersund och Motala, vid RV50, cirka två kilometer från badplats vid Vättern. Östgötaleden går genom Medevi och har flera slingor med utgångspunkt i Medevi. Närområdet erbjuder flera utflyktsmål. Övralid som var författaren Werner von Heidenstams sista hem, Godegårds säteri med Sveriges största porslinssamling, Göta kanal med slussar, Motala, Vadstena och Askersund för att nämna några.

1. Silverhielmska byggningen

Mitt i centrum vid Stora gången ligger detta trähus på cirka 60 m2 med tre sovrum. Huset rymmer upp till fem personer. Ett dubbelrum, ett enkelrum och ett rum med våningssäng. Toalett och dusch. Kök utrustat med liten spis med ugn, kyl, diskho, kaffebryggare och matplats. Egen veranda. Hund tillåtet (300 kr debiteras för hund).

Pris: 9000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

2. Enneska byggningen

Ett romatiskt hus för två. En gång i tiden användes Enneska byggningen som bröllopssvit. När rosornas tid kommer omges huset av fantastiska moln av röda rosor. Det pittoreska lilla huset ligger invid Stora gången med egen veranda. Ett rum (ca 30 m2) med toalett och dusch. Plats för två personer. Tillgång till vandrarhemsköket i huset bredvid.

Pris: 6000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

3. Måssen

Vid utkanten av brunnen invid fältet där midsommarstången ståtar ligger Måssen, en enkel stuga (45 m2) bestående av ett rum med två sängar och våningssäng samt kök med matplats. Ett sovloft med madrass. Stor uteplats bakom huset med veranda. Toalett och dusch. Passar två personer med två barn. Hund tillåtet (300 kr debiteras för hund).

Pris: 7500 kr/vecka. 

Klicka på bilden för att se mer.

4. Wolffrathska byggningen

Den före detta prästgården har varsamt renoverats och består idag av två rum, litet kök med matplats och pentry med två kokplattor, liten kyl, diskho och kaffebryggare. Ett dubbelrum och ett rum med våningssäng. Ett litet hus för fyra. Toalett och dusch och med egen veranda.

Pris: 9000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.