Svemester på Medevi Brunn

Veckouthyrning stängd

Vi återkommer när vi öppnar upp igen

För veckouthyrningen gäller

  • Ankomst måndag från 15.00. Avresa söndag 11.00. Efterstädning ingår i priset. Vi har TV-fritt. Tillgång till wifi finns på vissa platser på området.
  • Ta med egna sängkläder. Det finns möjlighet att hyra lakans- och handukspaket för 250 kr/paket, bokas i förväg. Spjälsäng går att ställa in för 300 kr/vecka.

1. Silverhielmska byggningen

Mitt i centrum vid Stora gången ligger detta trähus på cirka 60 m2 med tre sovrum. Huset rymmer upp till fem personer. Ett dubbelrum, ett enkelrum och ett rum med våningssäng. Toalett och dusch. Kök utrustat med liten spis med ugn, kyl, diskho, kaffebryggare och matplats. Egen veranda. Hund tillåtet (300 kr debiteras för hund).

Pris: 6000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

2. Långbyggningen

Hyr en veranda i Lång! Bakom dörren döljer sig två dubbelrum, vardera med dusch och toalett. Passar ett sällskap på fyra personer. Väl tilltagna rum, vackert renoverade med tidstypiska detaljer. Tillgång till modernt pentry med matplats och ett vardagsrum i verandan bredvid. 

Pris för båda dubbelrummen: 7000 kr/vecka

Pris för ett dubbelrum: 4000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

3. Enneska byggningen

Ett romatiskt hus för två. En gång i tiden användes Enneska byggningen som bröllopssvit. När rosornas tid kommer omges huset av fantastiska moln av röda rosor. Det pittoreska lilla huset ligger invid Stora gången med egen veranda. Ett rum (ca 30 m2) med toalett och dusch. Plats för två personer. Tillgång till vandrarhemsköket i huset bredvid.

Pris: 4000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

4. Måssen

Vid utkanten av brunnen invid fältet där midsommarstången ståtar ligger Måssen, en enkel stuga (45 m2) bestående av ett rum med två sängar och våningssäng samt kök med matplats. Ett sovloft med madrass. Stor uteplats bakom huset med veranda. Toalett och dusch. Passar två personer med två barn. Hund tillåtet (300 kr debiteras för hund).

Pris: 6000 kr/vecka. 

Klicka på bilden för att se mer.

5. Wolffrathska byggningen

Den före detta prästgården har varsamt renoverats och består idag av två rum, litet kök med matplats och pentry med två kokplattor, liten kyl, diskho och kaffebryggare. Ett dubbelrum och ett rum med våningssäng. Ett litet hus för fyra. Toalett och dusch och med egen veranda.

Pris: 8000 kr/vecka

Klicka på bilden för att se mer.

6. Björnbyggningen

I fonden vid torget ligger Björnbyggningen med tre verandor. Varje enhet har salong och minst ett sovrum samt toalett och dusch. Tillgång till kök i annan byggnad.

Björn 1: Ett dubbelrum med salong. Plats för två personer.

Pris: 5000 kr/vecka

Björn 8: Ett dubbelrum med salong. Plats för två personer.

Pris: 5000 kr/vecka

Björn 3 och 5: Två dubbelrum samt två enkelsängar, möjlighet att lägga till sängplats. Plats för upp till sex personer.

Pris: 7000 kr/vecka. 

Klicka på bilden för att se mer.

Upplev natur och kultur

Medevi Brunn ligger mellan Askersund och Motala, vid RV50, cirka två kilometer från badplats vid Vättern. Östgötaleden går genom Medevi och har flera slingor med utgångspunkt i Medevi. Närområdet erbjuder flera utflyktsmål. Övralid som var författaren Werner von Heidenstams sista hem, Godegårds säteri med Sveriges största porslinssamling, Göta kanal med slussar, Motala, Vadstena och Askersund för att nämna några.