Ehrencronska byggningen

Ehrencronska byggningen är ett charmigt trähus från 1835 som har två separata ingångar med verandor. Sovrum, toalett och dusch finns i varje ände. Rymligt gemensamt vardagsrum med dagbädd. I köket finns matplats, två kokplattor, mikrovågsugn, kyl, och diskho. Det finns möjlighet att ställa in spjälsäng och/eller extrasäng. Skapa nya minnen i detta unika och familjevänliga […]

Wolffrathska byggningen

Den före detta prästgården från 1780-talet har varsamt renoverats och består idag av två rum, litet kök med matplats och pentry med två kokplattor, liten kyl, diskho och kaffebryggare. Ett dubbelrum och ett rum med våningssäng. Ett litet hus för fyra. Toalett och dusch och med egen veranda.

Silverhielmska byggningen

Mitt i centrum vid Stora gången ligger detta trähus på cirka 60 m2 med tre sovrum. Huset rymmer upp till fem personer. Ett dubbelrum, ett enkelrum och ett rum med våningssäng. Toalett och dusch. Kök utrustat med liten spis med ugn, kyl, diskho, kaffebryggare och matplats. Egen veranda.

Måssen

Vid utkanten av brunnen invid fältet där midsommarstången ståtar ligger Måssen, en enkel stuga (45 m2) bestående av ett rum med två sängar och våningssäng samt kök med matplats. Ett sovloft med madrass. Stor uteplats bakom huset med veranda. Toalett och dusch. Passar två personer med två barn.

Enneska byggningen

Ett romatiskt hus för två. En gång i tiden användes Enneska byggningen som bröllopssvit. När rosornas tid kommer omges huset av fantastiska moln av röda rosor. Det pittoreska lilla huset ligger invid Stora gången med egen veranda. Ett rum (ca 30 m2) med toalett och dusch. Plats för två personer. Tillgång till vandrarhemsköket i huset […]