Välkommen till

Medevi Brunn

Med obruten verksamhetshistoria sedan 1678 erbjuder vi upplevelser i en autentisk brunnsmiljö bestående av drygt 70 historiska byggnader förlagda i en naturskön omgivning utefter Riksväg 50 mellan Motala och Askersund i norra delen av Östergötland

Aktuellt

Konstrundan 2024

Lördag 27 och söndag 28 april håller vi öppet 10:00-17:00 för konstrundan.

Camp Medevi

Sommarläger 23-30 juni för barn 11-14 år (födda 2010-2013). Fokus på individuell utveckling, lek och äventyr i Medevis unika, kulturhistoriska brunnsmiljö med närhet till både Vättern och naturen.

Hantverk i sommar

Är du hantverkare, konstnär, kreatör eller har något intressant att ställa ut eller sälja? Välkommen till Medevi Brunn i sommar. 

Vi hyr ut lokaler veckovis under brunnssäsongen från midsommar och framåt, veckorna 26-31.

Jägarexamen

I samarbete med Teddy Bergström, Elite Hunt Sweden, erbjuder vi jägarexamenskurs 9-12 maj.

Landsbygdsutveckling

Arbetet med att bevara och utveckla Medevi Brunn pågår året om. Fastigheten Medevi Brunn består av drygt 70 byggnader och en historisk brunnspark. Vi håller detta unika kulturarv öppet för allmänheten. Nu under vintern kan du när du vill ströva omkring på området och de vackra omgivningarna vid Vätterns strand. Du kan året runt boka in en konferens eller ett evenemang i vår unika brunnsmiljö. Vi har både privata hyresgäster som bor och företag som hyr lokaler för sin verksamhet på Medevi Brunn. Sommartid har vi vår huvudsakliga Brunnssäsong med allt vad den innebär.

Upplev Medevi Brunn

Program 2024

Här visas alla kommande evenemang på Medevi Brunn

Upptäck Medevis historia

20220522_121638

Vandra omkring på området och lyssna till Medevis historia. Ladda ner appen GeoStory.

Boka boende

Restaurang

brunnsliv

Res tillbaka i tiden

Besök Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn som fortfarande är i bruk. Under brunnssäsongen har vi öppet dagligen. Drick det hälsobringande vattnet direkt ur källan, gå en guidad tur och hör historien som fortfarande i mångt och mycket lever kvar på brunnen. Upplev känslan av att lyssna till Medevi Brunnsorkester medan du äter en god måltid i Schweizeriet.

Vi har stängt vår dagliga verksamhet för i sommar men har öppet för bokningar av större evenemang.

Aktörer

Vi som verkar på Medevi Brunn

Vi har plats för fler. Vid intresse maila

fastighet@medevibrunn.se