Våra paketerbjudande

När du besöker Medevi Brunn finns det en uppsjö av saker att hitta på, att upptäcka, att se, att lyssna på och att uppleva - eller så kan man faktiskt komma hit för att inte göra något alls utan bara njuta av lugn och ro. Vi har gjort det enklare för dig när du ska välja genom att ta fram paket för de vanligaste önskemålen. Hittar du inte vad du söker - kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Brunnspaketet

Brunnssäsongen här på Medevi Brunn bjuder på många olika saker. Det finns konserter att njuta av, fika i Brunnsparken, brunnsdrickning, museum och annat smått & gott att förgylla vistelsen med. Helt på dina egna villkor kan du ta del av den unika Brunnsmiljön och njuta av den fantastiska natur som breder ut sig i hela området. På hotellet kan du välja mellan olika Brunnsrum enkel- eller dubbelrum eller stora sviter, alla med en känsla av 1700-tal och vingslag från svunna tider. Alla Brunnsrum har egen dusch & wc.


Paketet äger rum under Brunnssäsongen: Från midsommar 21/6 till mitten av augusti 11/8. Bokningsbart med ankomst måndag-söndag.

Pris:
Dubbelrum:
STF-medl   1195 kr/pers/natt
ICKE-medl 1245 kr/pers/natt

Dubbelrum med salong:
STF-medl   1320 kr/pers/natt
ICKE-medl 1370 kr/pers/natt

Enkelrum:
STF-medl    1590 kr/pers/natt
ICKE-medl  1640 kr/pers/natt

I priset ingår;

Eftermiddagskonsert kl 15.00
2-rätters middag exkl dryck (förrätt+ varmrätt)
Kvällskonsert  kl 19.30
Marschkonsert och Grötlunk
Logi
Sänglinne, handdukar & Slutstädning
Frukostbuffé
Brunnsdrickning
Besök i Apoteksmuséet
Fritt kaffe/te i Schweizeriet, 1 tillfälle/pers/dag

 

 

 

Vandringspaketet

Genom Medevi Brunn går den vackra Östgötaleden, som är ett nät av vandringsleder i Östergötland, nyligen utsedd till en av Sveriges fem vackraste leder. I anslutning till den, finns flera rundslingor på och omkring Medevi, med varierad terräng och längd. Du kan själv välja om du vill bo på Vandrarhemmet i flerbäddsrum med gemensam dusch & wc i korridoren, eller på våra vackra Brunnsrum där du kan välja mellan enkel- eller dubbelrum eller stora sviter, alla med en känsla av 1700-tal och vingslag från svunna tider. Alla brunnsrum har egen dusch & wc.

Paketet äger rum under Brunnssäsongen: Från midsommar 21/6 till mitten av augusti 11/8. Bokningsbart med ankomst måndag-söndag.

Pris:
Vandrarhem:
STF-medl   850 kr/pers/natt i vandrarhemsrum
ICKE-medl 900 kr/pers/natt i vandrarhemsrum

Boende på Brunnsrum klassA:
Dubbelrum:
STF-medl   1270 kr/pers/natt
ICKE-medl 1320 kr/pers/natt

Dubbelrum med salong:
STF-medl   1395 kr/pers/natt
ICKE-medl 1445 kr/pers/natt

Enkelrum:
STF-medl    1665 kr/pers/natt
ICKE-medl  1715 kr/pers/natt

I priset ingår;

Matsäckspaket: Matig smörgås, frukt, kaffe/te. OBS egen termos för kaffe och te medtas. Meddela vid bokningstillfället vilken dag ni önskar matsäcken.
2-rätters middag exkl dryck (förrätt+varmrätt)
Logi på vandrarhemmet
Brunnsfrukost
Bad i bubbelpool utomhus, Boka tid!
Fri tillgång till Boule/Kägel , Boka tid!