Upplev Medevi

Idag är Medevi Brunn ett historiskt hotell med konferensmöjligheter som har Wärdshus och Schweizeri i egen regi. Årligen gästas Brunnen av 1000-tals gäster som kommer hit för att konferera, gifta sig och ha bröllopsfest, ståtliga middagar i Brunnssalongen, träffa släkten eller bo på något av Brunnspaketen. Eller helt enkelt bara för att lyssna på Medevi Brunnsorkester och njuta av en god kopp kaffe därtill. Varmt välkommen att upptäcka Medevi Brunn, att ta del av alla våra aktiviteter eller njuta av lugnet du också!

Guidad historisk vandring på anrika Medevi Brunn.

Medevi Brunn har en historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Ta del av denna och hör mer om hur Brunnen växte fram, de historiska byggnader som finns här och även anekdoter från både då- och nutid.

Under Brunnssäsong är det dagliga guidningar kl. 16.00. Anmälan och betalning direkt till guiden. Samling vid flaggstången.

Vandra i våra vackra omgivningar.

Genom Medevi Brunn går den vackra Östgötaleden, som är ett nät av vandringsleder i Östergötland, nyligen utsedd till en av Sveriges fem vackraste leder. I anslutning till den, finns flera rundslingor på och omkring Medevi, med varierad terräng och längd.

Boka gärna vår matiga picknickkorg till er vandring – kontakta receptionen för mer information.

Se kommande aktiviteter / händelser

Läs mer om vår anrika historia