Våra paketerbjudande

När du besöker Medevi Brunn finns det en uppsjö av saker att hitta på, att upptäcka, att se, att lyssna på och att uppleva – eller så kan man faktiskt komma hit för att inte göra något alls utan bara njuta av lugn och ro. Vi har gjort det enklare för dig när du ska välja genom att ta fram paket för de vanligaste önskemålen. Hittar du inte vad du söker – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Midsommarpaketet

Ta chansen och fira midsommar på ett traditionellt sätt med musik och dans runt en ståtlig stång. Bokar du Midsommarpaketet får du en upplevelse utöver den vanliga. Med god mat, logi och mycket mer!

Brunnspaketet

Brunnssäsongen här på Medevi Brunn bjuder på många olika saker. Det finns konserter att njuta av, fika i Brunnsparken, brunnsdrickning, museum och annat  att förgylla vistelsen med. Helt på dina egna villkor kan du ta del av den unika Brunnsmiljön och njuta fantastisk. På hotellet kan du välja mellan olika Brunnsrum enkel- eller dubbelrum eller stora sviter, alla med en känsla av 1700-tal och vingslag från svunna tider.