Våra paketerbjudande

När du besöker Medevi Brunn finns det en uppsjö av saker att hitta på, att upptäcka, att se, att lyssna på och att uppleva – eller så kan man faktiskt komma hit för att inte göra något alls utan bara njuta av lugn och ro. Vi har gjort det enklare för dig när du ska välja genom att ta fram paket för de vanligaste önskemålen. Hittar du inte vad du söker – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Brunnspaketet

Brunnssäsongen här på Medevi Brunn bjuder på många olika saker. Det finns konserter att njuta av, fika i Brunnsparken, brunnsdrickning, museum och annat smått & gott att förgylla vistelsen med. Helt på dina egna villkor kan du ta del av den unika Brunnsmiljön och njuta av den fantastiska natur som breder ut sig i hela området. På hotellet kan du välja mellan olika Brunnsrum enkel- eller dubbelrum eller stora sviter, alla med en känsla av 1700-tal och vingslag från svunna tider. Alla Brunnsrum har egen dusch & wc.

Vandringspaketet

Genom Medevi Brunn går den vackra Östgötaleden, som är ett nät av vandringsleder i Östergötland, nyligen utsedd till en av Sveriges fem vackraste leder. I anslutning till den, finns flera rundslingor på och omkring Medevi, med varierad terräng och längd. Du kan själv välja om du vill bo på Vandrarhemmet i flerbäddsrum med gemensam dusch & wc i korridoren, eller på våra vackra Brunnsrum där du kan välja mellan enkel- eller dubbelrum eller stora sviter, alla med en känsla av 1700-tal och vingslag från svunna tider. Alla brunnsrum har egen dusch & wc.

Midsommarpaketet

Ta chansen och fira midsommar på ett traditionellt sätt med musik och dans runt en ståtlig stång. Bokar du Midsommarpaketet får du en upplevelse utöver den vanliga. Med god mat, logi och mycket mer!

Medeltidspaketet

Under två dagar förvandlas Medevi Brunn till en Medeltida fest för både vuxna och barn.  Uppvisningar av gycklare, riddare, riddarspel, ringränning, avrättningar, medeltida marknad med hantverkare.