Morsdag meny

Meny

Serveras på Morsdag söndag 29 maj på Wärdshuset 13.00-18.00

Boka bord: bokning@medevibrunn.se

Förrätter

Nykokt vit sparris från Hjo

serveras med pocherat ägg vattenkrasse samt hollandaisesås av brynt smör.

Tartar av lättrökt närkebiff

smaksatt med kapris och sesamolja serveras med picklad senapsfrö, svampcreme samt friterad palsternacka.

Huvudrätter

Smörstekt Rödingfilé

serveras med en krämig forellromssås med körvel, citronkokt delikatesspotatis samt ugnsbakade vårprimörer

Stekt Vårkyckling

serveras med ugnsbakade vårprimörer Bourgionnesås, ramslökscreme samt vitlöksdoftande rotfruktsgratäng

Desserter

Hallonkokt rabarber

med vit chokladmousse serveras med honungsrostad havre.

Fransk chokladkaka

serveras med vispad grädde samt färska bär

Priser

Varmrätt: 265 kr

2 rätter: 395 kr

3 rätter: 450 kr

Förrätter

Nykokt vit sparris från Hjo

serveras med pocherat ägg vattenkrasse samt hollandaisesås av brynt smör.

Tartar av lättrökt närkebiff

smaksatt med kapris och sesamolja serveras med picklad senapsfrö, svampcreme samt friterad palsternacka.

Huvudrätter

Smörstekt Rödingfilé

serveras med en krämig forellromssås med körvel, citronkokt delikatesspotatis samt ugnsbakade vårprimörer

Stekt Vårkyckling

serveras med ugnsbakade vårprimörer Bourgionnesås, ramslökscreme samt vitlöksdoftande rotfruktsgratäng

Desserter

Hallonkokt rabarber

med vit chokladmousse serveras med honungsrostad havre.

Fransk chokladkaka

serveras med vispad grädde samt färska bär

Förrätter

Nykokt vit sparris från Hjo

serveras med pocherat ägg vattenkrasse samt hollandaisesås av brynt smör.

Tartar av lättrökt närkebiff

smaksatt med kapris och sesamolja serveras med picklad senapsfrö, svampcreme samt friterad palsternacka.

Huvudrätter

Smörstekt Rödingfilé

serveras med en krämig forellromssås med körvel, citronkokt delikatesspotatis samt ugnsbakade vårprimörer

Stekt Vårkyckling

serveras med ugnsbakade vårprimörer Bourgionnesås, ramslökscreme samt vitlöksdoftande rotfruktsgratäng

Desserter

Hallonkokt rabarber

med vit chokladmousse serveras med honungsrostad havre.

Fransk chokladkaka

serveras med vispad grädde samt färska bär