Mat & dryck på Medevi

Våra gäster har kommit till oss i århundraden för att njuta av maten, drycken och omgivningen, och så kommer det fortsätta vara. Slå er ner i Wärdshuset och låt stearinljusen lysa upp en måltid med vällagad mat, väl valda viner och en trivsam atmosfär. Vår ambition är att så långt det går välja svenska råvaror från närområdet och  något festligt till kväll och till fest. Varmt välkommen till oss!

Wärdshuset

Wärdshuset på Medevi Brunn är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar. Wärdshuset har plats för 80 sittande gäster, är du i behov av större lokal har vi alltid Brunnssalongen med upp till 150 sittande gäster att tillgå.

Vi öppnar gärna upp Wärdshuset för allt från 50-årsfester till konferensgäster och andra förbokade grupper och sällskap.

Hör av er med förfrågningar på hotell@medevibrunn.se

Schweizeriet

Under de höga bokträden vid musikpaviljongen ligger Schweizeriet, som har fått sitt namn efter de caféer med alkoholservering som fanns förr. Här kan du njuta av ett glas vin i skuggan, ta en smörgås eller äta ett urval av lättare lunchrätter. Ta gärna en närmare titt på vårt härligt mumsiga utbud med hembakade inslag, ofta ackompanjerat av levande musik.