Mat & dryck på Medevi

Våra gäster har kommit till oss i århundraden för att njuta av maten, drycken och omgivningen, och så kommer det fortsätta vara. Slå er ner i Wärdshuset och låt stearinljusen lysa upp en måltid med vällagad mat, väl valda viner och en trivsam atmosfär. Vår ambition är att så långt det går välja svenska råvaror från närområdet och vi serverar gärna traditionell husmanskost till vardags men gärna något festligare till kväll och till fest. Wärdshuset på Medevi Brunn är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar. Just Wärdshuset har plats för 80 sittande gäster och serverar både frukost, lunch och middag. Är du i behov av större lokal har vi alltid Brunnssalongen med upp till 150 sittande gäster att tillgå. Varmt välkommen till oss!

Wärdshuset

Vårt fina värdshus från 1800-talet håller öppet hela Brunnssäsongen. Här kan du njuta av vår härliga Brunnsfrukost och äta en vällagad lunch innan det är dags för en god middag i sommarkvällen.

Före och efter Brunnssäsongen varierar öppettiderna i Wärdshuset Vi öppnar vi gärna Wärdshuset för allt från 50-årsfester till konferensgäster och andra förbokade grupper och sällskap. Det är bara att du hör av dig 0141-911 00.

Romantiska bröllop, jubileer och stora kalas brukar trivas hos oss. Utmana oss med en förfrågan.

Schweizeriet

Under de höga bokträden vid musikpaviljongen ligger Schweizeriet, som har fått sitt namn efter de caféer med alkoholservering som fanns förr. Här kan du njuta ett glas vin i skuggan, ta en smörgås eller äta en lättare lunch. Ta gärna en närmare titt på vårt härligt mumsiga utbud med hembakade inslag, ofta ackompanjerad av levande musik.

Vårt eget vatten

Vattnet, själva ursprunget till Medevi Brunn, njuter du av under hela din vistelse. Allt vatten på Brunnen kommer från någon av Brunnens sju källor.

 

 

 

 

Att dricka brunn

Medevi värnar om kultur och traditioner.

Det friska vattnet från källan i Högbrunnen serveras av en av våra vattenflickor under sommaren.