Kockar

Vi söker nu drivna och matkunniga kockar till Medevi Brunn

Till sommarsäsongen 2019 söker vi nu nya stjärnor som vill vara med och skapa smakupplevelser i vår restaurang. Du ska vara glad, trevlig, social, engagerad, initiativrik samt har ett intresse för mat. Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.

Som kock här på Medevi Brunn arbetar du till största del med både svenskodlade råvaror av bästa kvalité samt ekologiska råvaror och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. I Wärdshuset kan våra gäster avnjuta en härlig frukost, lunch eller middag.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som kock. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är organiserad, strukturerad, stresstålig och effektiv samtidigt som du har förmåga att behålla en positiv inställning både gentemot kollegor samt gäster när vi har som mest att göra.

Tjänsten innebär jobb från maj till augusti i huvudsak. Kan även bli lite timmar för-och eftersäsong. Du måste kunna jobba kvällar samt helger. Du talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Eftersom Medevi Brunn ligger en bit utanför stan så är det bra om du har körkort.

Kökschef/Food & Beverage manager

Vi söker nu en kökschef/Food & Beverage manager som trivs med att leda köket med kvalité och gästen i fokus

Vi är en arbetsgivare som vill satsa på våra medarbetare och ser det som väldigt viktigt att du trivs för att kunna leverera. Att vara kökschef hos oss i vårt kök ställer höga krav på dig då vi har högt ställda mål som vi önskar nå i vår restaurang. Tjänsten innebär jobb från april till september i huvudsak. Kan även bli lite timmar för-och eftersäsong. Du måste kunna jobba kvällar samt helger.

Är du vår nya kökschef/Food and Beverage manager?
Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare!
Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har förmågan att driva och verkställa idéer. Du är social och tillmötesgående, stresstålig och van att jobba i ett högt tempo. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar. Du är analytiskt lagd med ett stort fokus på siffror och resultat och förstår vikten av konceptet och dess detaljer. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös och modig.

Vad har du med dig?
Du har minst gymnasial utbildning. Du skall ha några års erfarenhet av À la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vi vill att du har erfarenhet av budgetering samt goda datakunskaper. Meriterande är om du har kunskaper i programmet Spectra och tidigare erfarenhet av att leda andra kockar. Den som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. Eftersom Medevi Brunn ligger en bit utanför stan så är det bra om du har körkort.

Vad är din roll?
-Som food and beverage manager hos oss har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål – nöjda gäster!
-Du ansvarar för utvecklingen av hela Medevi Brunns produkt med avseende på kvalitet, service, försäljning och resultat.
-Tjänsten innefattar övergripande ansvar för drift av restaurang, café samt konferens och event.
-Budget- och resultatansvar för ovan angivna avdelningar.
-Ansvar för att leda och utveckla teamet inom det egna ansvarsområdet.
-Ansvar för att medarbetarna känner till och följer de miljöregler som föreskrivs.

Lokalvårdare/städare

Vi söker nu positiva och noggranna personer som vill leverera service i världsklass som lokalvårdare på Hotel Medevi Brunn.

I dina arbetsuppgifter innebär daglig städning av hotellrum samt allmänna utrymmen och ansvarar för att hotellets lokaler och rum håller högsta kvalitet. Som lokalvårdare är det viktigt att ge personlig service och att hälsa på våra gäster. Tjänsten innebär jobb från maj till augusti i huvudsak. Kan även bli lite timmar för-och eftersäsong. Tjänsten innebär även arbete på helger.

Du som söker är en stresstålig och flexibel person som kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Vi ser även att du är en omtänksam och en lagspelande kollega som tillsammans med dina kollegor levererar den högsta kvaliteten av renlighet och ordning på hotellet/vandrarhemmet. Du pratar grundläggande svenska och har grundläggande kunskaper i engelska. Har du erfarenhet av liknande arbete är det klart meriterade. Eftersom Medevi Brunn ligger en bit utanför stan så är det bra om du har körkort.

Receptionister

Vi söker nu servicefokuserade receptionister inför sommaren till Hotel Medevi Brunn.

Vi söker nu framåt och glada receptionister. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta emot kunder, svara i telefon och hålla ordning i lokalen. Du hanterar även vissa administrativa uppgifter, viss kiosk- och glassförsäljning. Som receptionist har du omväxlande arbetsuppgifter med mycket personlig kontakt med både besökare och medarbetare. Tjänsten innebär jobb från maj till augusti. Kan även bli lite timmar för-och eftersäsong. Tjänsten innebär även jobb kvällar och helger.

Erfarenhet i branschen eller av liknande jobb är ett plus. Du som söker ska brinna för service och trivas med att vara ansiktet utåt för vårt företag på ett professionellt sätt och vara stresstålig. Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Andra språk är meriterande då vi har en hel del utländska gäster. Eftersom Medevi Brunn ligger en bit utanför stan så är det bra om du har körkort.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Du är välkommen att skicka din ansökan, Cv+ personligt brev till hotell@medevibrunn.se.
Kontakta oss gärna för mer info på telefon 0141-911 00.