Morsdag 28 maj

Morsdag 28 maj 3-rätters lunchmeny

 

Förrätt

Varmrökt röding på ruccolabädd toppad med riven parmesan och chilliolja

Vinrekommendation: Reserva Naurell Colombard EKO 85 kr / glas

 

Varmrätt

Helstekt fläskfilé på en bädd av rotfruktsjulienne smaksatt

med timjan serveras med rödvinssås och potatisgratäng

 

alternativt

 

Ugnstekt Vätternlax på en bädd av rotfruktsjulienne smaksatt

med timjan serveras med vitvinssås och potatisgratäng

 

Dryckesrekommendation: Chianti Solli Sensi 90 kr/glas Sanserre 95 kr/glas eller öl Warsteiner 65 kr

 

Dessert

Jordgubbstårta inklusive kaffe

 

275 kr per person

 

Boka bord på 0141-911 00.

 

 Välkomna!

 

Barn äter för halva priset 3–12 år

Boka gärna bord 0141-911 00. Välkommen!

Med reservation för eventuella justeringar. Välkommen att kontakta oss om frågor angående allergier etc.