Köksmästaren

Johnny Gustafsson är köksmästare här i Medevi. Johnny har en gedigen och lång erfarenhet att jobba i kök – där har han varit i stort sett hela livet.

 Johnny är skolad inom det svenska/franska köket och i början av sin karriär arbetade han på anrika restauranger där servering på silverfat och brutna servetter var ett måste. Bland sina många anställningar har han lärt upp kockar och restaurangpersonal på Lernia, fått två omnämningar i ”White Guide” och han har även framgångsrikt drivit upp flera restauranger från grunden.

 Johnny värnar om det traditionella samtidigt som han läser på om uppdateringar i köksbranschen. Han använder gärna närodlade och ekologiska varor och vurmar för det svenska matarvet.

Väldigt god organisationsförmåga, bra sinne för struktur och renlighet är några av nycklarna till framgång menar Johnny. Johnnys ambitioner har alltid varit höga och ambitiösa. På Medevi välkomnas både rutinerade och nyutexaminerade kockar till köket, Johnny är en van handledare och coach och får alla att arbeta som ett team.

 Johnny drivs av utmaningar och kommer se till att gästerna får en smak- och serviceupplevelse värdig en anrik restauration som Medevi Brunn – där allt från bröllops- och festmenyer till dagens lunch och a la carte ska tillagas med samma omsorg och kärlek.

Varmt välkommen till bords hälsar Johnny och hans team!

 

Intresserad av att jobba med Johnny? Maila ditt CV och ansökan till ansokan@medevibrunn.se