Bröllops- och festmeny

Festmeny

Bröllop och fest

MENY 1

Förrätt
Kallrökt vildsvin på en sommarsallad toppad med kaprisvinägrett
Vinförslag: Chateau La Cross från familjen Herlaut i Langedoc ekologiskt 395 kr/flaska

Varmrätt
Ljummen varmrökt röding serverad med en sauce verte och smörslungad Visingsöpotatis
Vinförslag: Le Spinée Pinot Grigio, Veneto ekologiskt 425 kr/flaska

Dessert
Chokladkladdtårta med halloncoulis och vaniljgrädde
Vinförslag: portvin 40 kr/glas

595:- person exklusive dryck

 

MENY 2

Förrätt
Gravad lax med honungssenapssås på en bädd av syrad rotfruktsjulienne, citron
Vinförslag: Domaine de la Verpaille Mâcon Villages, Bourgogne, ekologiskt 455 kr/flaska

Varmrätt
Enbärsmarinerat reninnanlår , trattkantarellsås, blomkålspuré, timjansdoftande
potatiskaka toppad med friterade trattkantareller
Vinförslag: Pouch Thomas från familjen Herlaut, Langedoc 545 kr/flaska

Dessert
Jordgubbar Haga
Jordgubbar marinerade i apelsinlikör, sockerlag med stjärnanis, citron- och apelsinzest samt apelsinjuice. Serveras med vaniljglass
Vinförslag: Rosado roseviné 40 kr/glas

650:- person exklusive dryck

 

MENY 3

Förrätt
Puro Iberico de Bellotta serverad med rostade marcona-
mandlar och tapenade på svarta oliver

Wagyubiff serverad med tryffelmadeirasås, grön blomkålspuré,
gratinerad ostfylld portabello och potatiskaka

Härliga lokala ostar med marmelader och kex

Dryckesrekommendation lämnas av restaurang- eller kökschef

725:- person exklusive dryck

 

Med reservation för förändringar i utbud och prissättning

 

Bröllops- och festbufféer

Italiensk buffé

Lökpaj med sardeller, pastasallad med räkor i vinägrett, vinägrettmarinerade grönsaker, kyckling Italienne, italiensk potatissallad, prosciutto med melon, sallad Caprese, Ventriccini, pestofylld biff, vinbladsmumsar med parmaskinka och getost, tryfflade ugnsstekta auberginer

Tillbehör: Svarta och gröna oliver, pesto, olivsmör och bröd

Dessert: Italiensk kaka serveras med vaniljglass

380:- person exklusive dryck

 

Vätternbuffé

Kallrökt sik med rouille, gravad röding med honungssenapssås, kallrökt röding toppad med chiliolja och parmesan, gravad kalv, tryffelmarinerat stekt ankbröst, kallrökt kalkon med morotspuré, Carpaccio på vitlöksmarinerad vildsvinsfilé, sommarsallad, lättkokta primörer marinerade i timjansvinägrett, varma biffrullader fyllda med lokal ost, smörslungad Visingsöpotatis, lokala ostar och bröd.

Tillbehör: saltgurka samt såser

Dessert: Jordgubbar Haga på ett glassberg

480:- person exklusive dryck

 

Med reservation för förändringar i utbud och prissättning.

 

Allergi eller specialkost – Fråga oss gärna om innehåll och alternativa rätter.