Fredagslyx

Fredagslyx paketet är designat för dig som vill börja helgen med skön avkoppling med möjligheter till mys och att någon annan tar hand om städning, matlagning och tvätt. Vi sköter allt detta åt dig.

Vi börjar med att bjuda er på en drink i Gröna Salongen där ni kan koppla av med samtal, spel eller bara härlig tystnad efter en tuff arbetsvecka. Kanske har ni hunnit med att njuta ett bad i vårt utomhus spa-bad? Kvällen fortsätter sedan med en vällagad och specialkomponerad 5-rätters meny i anrika Wärdshuset. Mätta och belåtna kan ni sedan avnjuta kaffe med något gott till i Gröna Salongen eller fortsätta sitta kvar i Wärdshuset. Därefter väntar det mysiga rummet för en god natts sömn i sköna sängar.

Lördagen börjar med Brunnsfrukost. Sedan väljer ni själva om ni vill förlänga vistelsen med boule- och kägelspel, fler bad i utomhus spa-bad, en kajaktur eller en härlig skogspromenad. På lördagar serveras både lunch och på eftermiddagen dukas en härlig kakbuffé upp. Komponera som ni själva vill och har lust till.

I Fredagslyx paketet ingår:

Fördrink
5-rätters specialkomponerad middag exklusive dryck
Logi
Brunnsfrukost
Bad i utomhus spa-bad
Fria spel på boule- och kägelbana
(under Brunnssäsong 22/6-19/8 även dagliga konserter, Grötlunk mm)

Priser

Per person i dubbelrum från 1 510 kr/dygn
Enkelrum från 1 905 kr/dygn

Extra guldkant – boka dubbelrum med salong mot 125 kr tillägg p.p./dygn.

 

Fredagslyx paketet kan bokas med ankomst alla fredagar med avresa lördagar under perioden 28 april-16 december 2018.

Tid måste bokas för spa-bad, boule och kägel.

Boka genom att trycka på ”Boka”-knappen i övre högra hörnet eller ring oss på 0141-911 00. Varmt välkommen!