Ut i naturen

Ut i naturen

Cykelutflykt

Hyr någon av våra cyklar och upptäck Medevi Brunns närområde, eller varför inte cykla ner till stranden för ett härligt dopp i Vätterns friska vatten? Beställ gärna någon av Wärdshusets goda picknickkorgar att ta med. Cykel hyr du i hotellreceptionen.

Bangolf

På vår nyrenoverade och 1700-talsinspirerade minigolfbana utmanar man gärna nära och kära på en liten golfrunda. Golfklubbor hyr man i Schweizeriet.

Kägelbana

Kägelbanan är från 1800-talet och Medevi Brunn var en av de första orterna i Sverige att införa kägelspel. Att spela kägel påminner en hel del om bowling – man rullar träklot mot uppställda käglor och utefter hur käglorna faller får man poäng. Man kan få poäng för till exempel Bataljon, Svinrygg eller Grytfot! Underhållande sysselsättning i vacker miljö.

Kasta ring

Att kasta ring är ett populärt nöje som många förknippar med Medevi Brunn. På ett träd utanför Societetsbyggningen finns en ring i ett snöre fäst i en gren. På trädstammen sitter en krok. Det gäller att svinga ringen så den fastnar på kroken. Tävla mot varandra eller försök slå ditt eget rekord. Det finns ett ringspel även vid aktivitetsfältet. Prestigefyllt och smått beroendeframkallande, men mycket underhållande.