Sous-chef

Vi söker en Sous-chef som blir köksmästarens högra hand

Du behöver ha flerårig erfarenhet som kock och gärna i någon form av ledande befattning. På Medevi Brunn serverar vi allt från dagens lunch, a la carte, bufféer, bankett- och festmiddagar och även enklare mat anpassade till respektive event. Din spännvidd behöver därför vara omfattande.

Att vara organiserad, strukturerad, stresstålig och flexibel ser vi som en självklarhet. Ordning och reda och renlighet i kök och omgivningar är vår paroll.

För rätt person innebär detta stora utvecklingsmöjligheter och framtidsutsikter samt en tillsvidare anställning på 100%. Kanske är du rätt person att ta över efter köksmästaren när han går i pension?

Kontakta Köksmästare Johnny  Gustafsson på email koket@medevibrunn.se om du har frågor.

Vi ser fram emot din ansökan (personligt brev och CV) senast den 30 april på ansokan@medevibrunn.se. Urval sker löpande så skicka snarast!